POMSAD, Avrupa Pompa İmalatçıları Derneği Sonbahar Toplantılarına Ev Sahipliği Yaptı

Türk Pompa ve Vana Sanayicileri Derneği (POMSAD) üyesi bulunduğu ve İcra Konseyi düzeyinde ülkemizi temsil ettiği Avrupa Pompa İmalatçıları Derneği (EUROPUMP)’ın sonbahar toplantılarına ev sahipliği yaptı.

25-27 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul Point Hotel Taksim’de gerçekleştirilen toplantılar Türkiye’nin Makinecileri desteğiyle gerçekleştirildi. Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden 30’u aşkın dernek ve firma temsilcisinin ve POMSAD üyesi firma temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen, üç gün süren toplantılarda EUROPUMP bünyesinde faaliyet gösteren komisyon toplantıları ve İcra Konseyi toplantısı gerçekleştirildi.

25 Eylül 2024 tarihinde toplantılar Standartlar Komisyonu toplantısı ile başladı. Toplantıda Avrupa mevzuatı için önem arz eden standartlarla ilgili konular ve gelişmeler ele alınırken, öğleden sonra gerçekleşen Dijitalizasyon Workshop’u katılımcıların aktif katılımlarıyla gerçekleştirildi. Aynı günün akşamında POMSAD üyelerinin de katılımıyla bütün katılımcılar akşam yemeğinde bir araya geldi.

26 Eylül tarihinde toplantılar Teknik Komisyon toplantısı ile başladı, sektörü ilgilendiren teknik konuların ele alındığı ve komisyon bünyesinde faaliyet gösteren çalışma gruplarının sunumlarının yer aldığı toplantının ardından öğleden sonra EUROPUMP Strateji Toplantısı gerçekleştirildi. Aynı günün akşamında İcra Konseyi üyeleri akşam yemeğinde bir araya geldi. Toplantılar 27 Eylül sabahı gerçekleştirilen İcra Konseyi toplantısı ile son buldu.

POMSAD üyesi firmaların katılım hakkı olduğu toplantılarda POMSAD üyeleri de toplantılarda yer alırken üyeler hem EUROPUMP bünyesinde faaliyet gösteren komisyon toplantılarına katılarak son gelişmeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı hem de birçok firmadan gelen katılımcılarla tanışma fırsatı yakaladı.

EUROPUMP bünyesinde gerçekleştirilen bütün toplantılara katılım hakkı POMSAD üyeleri ile toplantı notları ve toplantılarda gerçekleştirilen sunumlar düzenli olarak paylaşılmakta ve POMSAD da bu toplantılarda yer almaktadır.

Loading